Prispakker:

Medlemskab af sejlklubben:    800 kr. om året for senior over 18 år. 400 kr. om året for junior under 18 år. KLIK HER

Windsurfskole:                         600 kr. for 5 lektioner a ca. 2 timer. (forudsætter indmeldelse i klubben). KLIK HER for at melde dig til.

SUP skole:                                600 kr. for 3 lektioner a ca. 2 timer. (forudsætter indmeldelse i klubben). KLIK HER for at melde dig til.

(Den sæson man er tilmeldt Windsurf- eller SUPskole betaler man ikke for lån af udstyr og kan benytte klubbens udstyr resten af sæsonen, hvis det ikke er optaget af undervisning)

Lån af udstyr:                           600 kr. om året. Lån af udstyr SUP og surf. Såfremt det ikke bruges af skolesejlere. (forudsætter indmeldelse i klubben).
                                                 KLIK HER for at betale for lån af udstyr.

Skabsleje:                                 150 kr. pr. hylde i lukket skab pr. år. 75 kr. pr. hylde i åben reol pr. år