Køge Windsurf Klub tilbyder undervisning i windsurfing. Under kyndig instruktion fra vores entusiastiske og uddannede instruktører vil du få en god og grundig indførelse i windsurfsporten.

Et kursus strækker sig over 5 undervisningsgange a’ ca. 2 timer med en masse tid på vandet, men også lidt teoretisk undervisning på land. Formålet med kurset er, at du tilegner dig de grundliggende kompetencer og færdigheder for at kunne sejle en windsurfer og, at du efterfølgende er i stand til selv at videreudvikle disse færdigheder på “egen” hånd. (Med god hjælp fra dine nye surf-kammerater i klubben naturligvis). Det vil kort sagt sige, at du lærer at læse vejr og vind, at sejle derhen hvor du vil, at vende og sejle retur.

Vores instruktører er uddannet af Dansk Sejlunion, og undervisningen gennemføres naturligvis, så du altid føler dig tryg og sikker på vandet. Der vil altid være 2 instruktører til stede, og vores følgebåd vil enten være i vandet eller ligge for anker tæt på, så ingen driver for langt væk.

Køge Windsurf Klub råder over udstyr, der passer til begyndere og let øvede, og dette stiller vi naturligvis til rådighed, ligesom du kan låne våddragt og svømmevest. Det eneste, du selv skal medbringe, er et håndklæde og evt. et par gamle gummisko eller badesko. Og så selvfølgelig godt humør og en lyst til at lære vores dejlige sport at kende.

Men pas på….. Windsurfing kan være enormt vanedannede.

Hvis du allerede nu ved, at du vil lære at windsurfe og savner mere information, så KONTAKT os. Kontakt os altid via mail eller telefon, før du melder dig ind. Vi opretter et hold i foråret og et hold i efteråret. På begge hold er der plads til max. 8 deltagere.

Her kan du se, hvad der skal ske på de surfskolen:

Surfskole oversigt