Så er det tid til at få lappet hullerne i boardet og få skiftet de gamle møre snore til nedhalet, udhal, ophal osv, så I er klar til at deltage til én af sæsonens helt store events, nemlig søndagssejladsen.

Søndags sejlads, kapsejladstræning eller søndags race, kært barn mange navne. Men det er for alle, som har lyst til at prøve at surfe på en bane, og skulle vende rundt om et fast mærke. Det er meningen at det skal foregå hver søndag i resten af sæsonen.

138126244980324400_resized

Vi starter som regel i april og afslutter i september (se kalender). Her vil den samlede vinder af sæsonens søndags sejladser hyldes. Det er planen, vi holder en ”afslutnings” fællesspisning.

Første sejlads skydes hver søndag i gang kl. 11.00, og der vil være samling ved klubben klokken 10.30, hvor banen og evt. regler og procedure gennemgås. Det er nok en god ide at være på havnen senest kl. 10.00, så vi alle er klar til at gå på vandet kl. 11.

Vi sejler 3-6 sejladser, alt efter vind og vejr, men som regel er vi på vandet et par timer eller 3.

Deltager krav:

• Nybegyndere skal have gennemgået vores surf skole og være “frigivet” af en instruktør.
  • Du skal kunne surfe ind og ud ved egen hjælp.
  • Der er IKKE et krav, at du har sejlet på en bane før, og der er virkelig plads til ALLE der har lyst!

Følgebåden er på vandet, enten med en ”dommer” som styrer starter og måltagning, ellers udnævnes en af deltagerne som starter, og båden ligger f.eks. for anker ved stranden eller ved klubhuset.

138126238872147500_resized

Vi har lavet et pointsystem, som tilgodeser dem, der kommer oftest med fremmøde point og point for ”bare at tage på vandet”.

Det plejer at være rigtig sjovt at deltage, og dette gerne skulle resultere i, at vi alle er på havnen, og der er en masse at surfe med hver søndag.

Det koster 100,- for en sæson at deltage, og de betales ved første deltagelse. Pengene går til lidt præmier og resten bruges på mad og drikke til afslutningen.

Kom og vær med. Det plejer at være skide sjovt…….

Vi håber at se en masse af jer gennem sæsonen.