Hver tirsdag i sæsonen har vi klubaften på Køge Marina. Vi mødes ved surfskuret kl. 17, og som regel går de sidste hjem, når det bliver mørkt. Det er nemlig ikke bare vanedannende at windsurfe. Det er også hyggeligt at være sammen med andre windsurfere.

Ofte vil der være surfskole og/eller SUP skole på klubaftener. Der vil være en båd i vandet, så sikkerheden er i orden, og der vil være en masse surfere på vandet, der er klar med gode råd, tips og tricks til alle. Når mørket falder på og vinden lægger sig, tænder vi op i grillen. For et mindre beløb kan man spise sig mæt i pølser og slukke tørsten i en sodavand, mens historierne om den sidste nye fartrekord, den bedste planetur eller det vildeste slyngstyrt fortælles rundt om bordet. Det er med andre ord hyggeligt.

Har du spørgsmål til klubben eller er nysgerrig på at windsurfe, er du også meget velkommen på klubaftenerne hver tirsdag.