Sejlerskolen.

Sejlerskolen er et tilbud til dig, der ønsker at komme ud og nyde glæden ved at sejle. Et gennemført kursusforløb på 2 år kan afsluttes med et duelighedsbevis. Forløbet giver dig de grundlæggende færdigheder, som du kan udvikle dig videre på som sejler.

Sejlerskolen har fra sæsonen 2017 rådighed over to stk. L23.

L23 er en Dansk bygget klassebåd - Se mere her !!

Her foreløbige billeder af bådene klart til at komme i vandet...

Undervisningen.

Et helt kursusforløb består af en praktisk og en teoretisk del.

Sejlerskolen står for den praktiske, der omfatter sejlads for sejl og som strækker sig over 2 sæsoner, der kan afsluttes med et duelighedsbevis for lystsejlere. Dette udstedes af Søfartsstyrelsen.

Der undervises efter Dansk Sejlunions undervisningsmateriale og retningslinjer, og den afsluttende praktiske prøve gennemføres med en censor, der er udpeget af Dansk Sejlunion.

Sejlerskolen holder intro aften i løbet af marts måned. Hvorefter man kan tilmelde sig.

En sæson strækker sig fra april til oktober, og der holdes sommerferie i juli måned eller efter aftale.
Der undervises hele sommeren én ugentlig aften, når vejr og vind tillader det. Hvis bare en elev ønsker at afbryde en sejlads, skal der sejles ind, da man tilstræber, at alle føler sig sikker og tryk om bord på klubbens både.

Eleverne deltager i klargøring af skolebådene, rigger dem til og søsætter disse. Ved sæsonens afslutning rigges bådene af, alt sammen for at give eleverne indblik i hvordan man passer og vedligeholder en sejlbåd.

Den teoretiske del af duelighedsprøven står sejlerskolen ikke for, den kan tages i løbet af vinteren på aftenskole.

Er det et ønske at få genopfrisket sine færdigheder på vandet, eller vil man prøve om sejlerlivet er noget for en, så er man meget velkommen i sejlerskolen.

Der sejles med 2 til 3 elever og en instruktør i en båd, der så vidt muligt følges ad gennem et helt kursusforløb.

Som elev bliver du også bekendt med sikkerhedsreglerne, som du kan læse ved at trykke HER !!

Klublivet.

Som medlemmer kan sejlerskoleeleverne sammen med familien deltage i alle klubbens aktiviteter og anvende klubhuset. Klubhuset kan lejes til private fester. Medlem af sejlklubben kan få udleveret en nøgle til klubhuset.

Hvis der er ønsker om at sejle mere end den ugentlige undervisningsdag, er der mulighed for, som gast, at komme ud og sejle kapsejlads og deltage i de tursejladser, som klubben planlægger.

Som medlem af sejlklubben har man også mulighed for at få gode råd fra erfarne sejlere, hvis man overvejer at købe en båd, eller har andre spørgsmål vedrørende sejlads.

Hvad koster det at deltage i sejlerskolen.

Man skal være medlem i Køge Sejlklub (KjS) for at kunne deltage i sejlerskolen.

Dette koster for seniorer 800 kr. årligt. For juniorer (18 år og derunder) 400 kr.

At deltage i sejlerskolen koster 1600 kr.

Således bliver det samlede årlige beløb for at deltage i sejlerskolen:
For seniorer 2400 kr.
For juniorerne 2000 kr.

Indmeldelse i Køge Sejlklub kan ske under menuen: Tilmelding eller KLIK HER !!
Er man ikke oprettet tidligere som bruger kan dette ske samme sted.

Når man er oprettet som medlem kan man tilmelde sig Sejlerskolen
KLIK HER !!

Bemærk at tilmelding til Sejlerskolen sker ved sæsonens start.

Sejlerskolens leder er Bent Knudsen mob.: 40787178 e-mail:
bent@dsrskoege.dk

Login oplysninger skal benyttes fremover ved andre tilmeldinger eller hvis personlige data skal rettes !

Køge Sejlklubs handlingsplan for Sejlerskolen - Se Her !!