Tursejlads og aktiviteter

Et nyt tur- og aktivitetsudvalg er netop startet i klubben. I den kommende tid vil de planlægge årets aktiviteter.

Aktivitetsudvalget består af Anita, Dorthe og Svend Erik. Hvis du har gode idéer eller input til udvalget er du velkommen til at kontakte dem ved at skrive til Dorthe >HER<

Nedenfor ses nogle tidligere aktiviteter. Denne side vil blive opdateret når der er nyt fra udvalget

Bøgeskovsturen

 i begyndelsen af maj. Vi sejler ned til bøgeskov og spiser frokost inden vi sejler hjem igen. 

Bakketuren

– i Kr. Himmelfartsferien. Vi sejler til Dragør første dag, og anden dag til en havn i nærheden af Dyrehavsbakken, hvor vi efter traditionen spiser stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs (Det er tilladt at vælge noget andet).

Pinsetur

– Vi sejler sædvanligvis til Præstø. Der er gennem tiderne været andre mål, men det er Præstø, som trækker flest, så derfor… 

Familieturen

– i august. Vi fræser ind til Hundige, hvor vi hygger os. En af de faste aktiviteter er optimistjollesejlads i tre klasser: Herrer (eller måske nærmere mænd), Damer, samt Børn & Unge. Om aftenen spiser vi sammen: Tidligere var det ved grillen, men i de senere år har vi spist i klubhuset. 

Skanørturen

– i september. Vi besætter det tabte land og forsøger at lokke dem med hjem til Danmark. Det mislykkes normalt, men så hygger os bare i stedet for. 

Afslutningsturen

– Når sejlerskolen er ved at lægge op, sejler de til Bøgeskov, og vi andre sejler med. En lidt vemodig, men meget nødvendig sidste tur…

Sammen til kapsejladser

– til Fyn Rundt, Sjælland Rundt og andre optages her hvis der er en “tovholder”..
Hvis du ikke har sejlet med før, så hold øje med opslagene – det er altid opslagene som gælder, for der kan være forandringer, som ikke er kommet med her på siden.
Du må aldrig være tilbageholdende med at spørge dine klubkammerater – de kan kendes på klubstanderen, og det er derfor vi fører den.